Eindredactie

Eindredactie: feilloze teksten met de juiste toon

 

Een eindredactie? Dat is de luxe-uitvoering van een tekstcorrectie. Als eindredacteurs controleren we niet alleen op spelling, grammatica en interpunctie, maar bewerken we ook de toon en stijl van uw tekst. Wat krom is, zetten we recht. Wat stroef klinkt, maken we vlot. Wat uit de toon valt, vervangen we. Het resultaat? Een vlot leesbare tekst die uw lezers niet meer loslaat!

Volledige check

Kiest u voor een eindredactie door Het Correctiebureau? Dan kiest u voor een volledige check van uw tekst. We controleren uw tekst op dezelfde punten als bij een tekstcorrectie, maar ook op:

  • schrijfstijl
  • toon en woordkeuze
  • zinsconstructies
  • schrijfwijze van namen en websites
  • koppen, tussenkoppen en onderschriften
  • voetnoten en verwijzingen

Zichtbare veranderingen

De documenten die u ons digitaal bezorgt, bewerken we met de optie ‘wijzigingen bijhouden’. Zo ziet u meteen welke aanpassingen we doorgevoerd hebben en hebt u een duidelijk overzicht van de veranderingen. En we maken het u graag gemakkelijk. Daarom krijgt u van ons naast een versie met de gemaakte wijzigingen ook een definitieve tekst. Zo kunt u uw tekst onmiddellijk gebruiken.

Wenst u een eindredactie op een papieren document? Dan gebruiken we de vertrouwde correctietekens om verbeteringen aan te brengen.

Eindredactie in euro’s

Hoeveel u voor uw eindredactie betaalt, is afhankelijk van de basiskwaliteit van uw tekst. We maken voor u altijd een offerte op maat en geven u een projectprijs. Hanteert u als uitgeverij of onderneming zelf standaardtarieven voor eindredactie? Dan luisteren we graag naar uw voorstel.

Wilt u een grondige eindredactie op uw teksten laten uitvoeren? Of bent u op zoek naar een copywriter om uw boodschap krachtig op papier te zetten?
Neem dan gerust contact met ons op.